Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Op bezoek bij Finn of DRACC's Clan

Eindelijk was het dan zover, al meerdere pogingen ondernomen maar zondag was het dan eindelijk zover...op bezoek bij de prachtige zwart bruine Finn en zijn baasjes Marieke René en de kids!

Wij keken er enorm naar uit en dus eerst even lekker gewandeld met de eigen Clan, die veel plezier hadden, de poot van Cuando gaat nog niet echt vooruit maar hij geniet wel, Cassy zien wij nu echt ouder worden en die besparen wij dan ook regelmatig maar ze wil en zal mee....dus wat doe je dan?? juist lekker mee en haar haar eigen tempo laten bepalen en dat gaat nog steeds goed. Djarré en Acun zijn in super goede doen en die vermaken zich met ballen en op dit moment met eikels....goh wat zijn ze daar gelukkig mee....Acun springt er met 4 poten tegelijk bovenop, alsof ze een muis vangt.

Maar goed dan is het toch zover dat wij naar Enschede vertrekken.... en wat een leuke middag volgde er!!!!

 

Prachtige Finn Of DRACC's Clan

Aangekomen even getoetert dat de Clan in aantocht was, Acun was helemaal door het dolle heen want ze weet dat als ze alleen mee gaat er vast en zeker iets leuks gaat gebeuren, nu dat had ze goed, Finn kwam haar al blaffend begroeten, goede waakhond Finn!!!! Acun had zoiets van huh...wat een grote mond, maar al heel snel was er rust en konden wij genieten met Marieke Rene en de kids van het moie schouwspel van uitdagen en aftasten!

 

   

Toch een stukje herkenning?

 

Finn is net zo blij als René

 

   

Wat een heerlijke hond!

 

Met krachtige uitstraling

Acun was op slag verliefd...nee niet op Finn...maar het konijn...ooh wat een ver;iefde blik......ze zou hem wel op willen eten.........letterlijk dan....maar gelukkig zat het konijn veilig en dus kon Acun niets anders doen dan kijken.....af en toe neus aan neus en dan schriks ze toch wel van de brutaliteit van het konijn...je moet wegrennen doos!!! dan kan ik achter je aan???? maar nee het konijn is niet onder de indruk van Acun en Finn.

 

Lekker ondeugend konijn!!!! en helemaal de favoriet van Acun en Finn

 

   

ff aftasten...wat doet dat beest hier??? Ruikt wel lekker...waar ken ik die lucht van?

 

Vliegtuigjes volgen....papieren dan wel te verstaan!

 

   

Wat een beer...dat belooft nog wat

 

Een hele lieve F-Clanner, onze Finn

Dan gaan wij met zijn allen aan de koffie met appelgebak! Lekker hoor Marieke!! en kletsen wij bij...uiteraard over Finn en zijn avonturen, en wij zijn heel blij dat Finn bij Marieke en René is komen wonen!~Beter kan een hond zich eigenlijk niet wensen!! Alles staat in het teken van Finn.

 

   

Acun kijkt naar Finn

 

En Finn naar Acun....zij heeft mijn bal!!!

Na de koffie gaan wij met zijn allen een rondje lopen in het park, en genieten wij verder van Acun en haar Finn...zo mooi om dan moeder en zoon te kunnen zien! Alsof ze dagelijks met elkaar leven..ooh jij snuffeld daar?? moet ik ook even Finn voelt zich goed op zijn gemak met moeders erbij! Wij lopen weer richting huis als daar nog een grote liefde staat te pronken.....wat zijn ze toch mooi...hahahahahaha

 

   

Samen op stap!

 

Mooi he!!!!

 

De andere grote liefde......wat zijn ze toch mooi die mini´s

 

Netjes wachten en zitten bij de stoeprand

Thuis gekomen liggen Acun en Finn kont aan kont onder de tafel te lusiteren naar onze gezamelijke hobby....de Oudduitse herdershond,,,en ze zullen wel gedacht hebben pffffffffffffffff zucht.........en dus konden ze allebei even lekker bij slapen.......Marieke Renë Kids en Finn...thanks voor een hele fijne middag~Tot snel!

 

   

Finn en René geef hier die bal

 

Wat een schat!!!!

 

   

Without Words..............

 

Sprekende ogen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug