Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

Op bezoek bij de B'Gees met Cuando

Zondagmorgen vroeg uit de veren, een hele leuke zaterdag gehad bij Djacc Zaron en Rivange, en natuurlijk Anita en Wim...dus het koppie was nog wat duf....pfff het het regent ook nog...jammer..

Want er stond een leuke dag op het programma voor Pa Cuando...hij mocht zijn nakomelingen ontmoeten..jawel samen met René op stap naar het Brabantse land om zijn geliefde Faiza en hun B-Gees te ontmoeten. Maar eerst samen met zijn eigen dames het bos van Markelo onveilig maken... Dan ff een bakkie doen...wakker worden broodje eten, fototoestel wordt gepakt en Cuando weet inmiddels dat het zijn dag wordt..hij mag mee en wil maar één ding...in de auto...kom op baas we moeten wel op tijd zijn!!

Nu de rit was zo voorspoedig dat wij ruim van te voren op de afgesproken plek aanwezig waren, ok Cuan ff de poten strekken....iets wat hij even later al te letterlijk nam toen hij aan de overkant van de weg 3 Duitse herders mannen zag...oef...baasje was ineens wakker....Gelukkig ging dit goed, overal moest natuurlijk nu wel even een geur afgezet worden want stel je voor....Faiza komt zo dus ze moet hem wel weten te vinden...nou Cuan dat komt wel goed, want jahoor daar is de Astra met de mannen en Faiza!!! We lopen rustig terug en ontmoeten elkaar bij het restaurant..ik wou er wat anders neerzetten maar kies toch voor het laatste hahahaha

En daar zijn ze dan...de B-GEES!!! yess eindelijk weer even lekker knuffelen en Cuando vind het allemaal wel goed, de mannen Bruce en Bono hebben gelijk door dat er geen grote mond moet worden gegeven aan Pa, en Björk wordt gelijk herkent als zijnde DAME..dus geen enkel probleem voor Cuando.

Wij begroeten elkaar en Rene en Cuando worden voorgesteld aan de baasjes van de B-Gees, het is gelijk ontzettend gezellig en zo beginnen wij aan de heerlijk wandeling door een prachtige omgeving!! Goed uitgekozen mannen! alles was aanwezig om het tot een geweldige meeting te maken en het zonnetje kwam er ook nog bij wat resulteerde in een onwijs gave middag!!!

 

Faiza en haar puppen zien elkaar weer en de herkenning naar de mannen is geweldig om te zien!

Na deze kennismaking gaan we dan eindelijk op pad en Cuando gaat mee, hij geniet want als hij Faiza ziet denkt hij maar aan 1 ding....ff checke zou ze net als Acun ook weer lekker ruiken?? maar helaas voor Cuando is Faiza nog niet zover, maar dat mag de pret niet drukken, heel relaxed lopen wij met zijn allen richting het bos en kletsen er samen heel wat af!

 

Op een mooi open veld laten wij het hele spul lekker met elkaar genieten en de puppen hebben de grootste lol samen alsof er toch herkenning is na al die weken...zo mooi om te zien!

 

 

Faiza en Cuando hebben wel veel gemeen...allebei houden ze het hele veld in de gaten...komt er geen andere hond aan?? zo ja dan zullen wij even laten weten dat wij "even" het alleen recht hebben hier met onze puppen...althans dat lijkt de boodschap te zijn, want ze rennen er alleen maar op af en als ze ver genoeg terug gaan komen ze heel stoer weer terug...zo van dat is duidelijk.

De puppen hebben geen weet van alles en spelen er heerlijk op los!

 

 

Björk trekt op de één of andere manier toch een beetje naar Pa Cuando toe, iets wat erg leuk is om te zien! Cuando gedraagt zich tussen de puppen op het veld heel relaxed en vind alles goed!

 

We lopen weer een stukje verder en besluiten voordat wij bij het water komen dat de statiefoto's gemaakt moeten worden...een hilarisch spektakel is dat iedere keer weer hahahaha vele foto's worden er geschoten, in de hoop die éne dan te hebben, en als je ze dan op de computer terug ziet...heb je hem net niet, er is altijd wel een koppie die niet de juiste kant op kijkt..maar we zijn tevreden...maar het kan beter baasjes dus blijven oefenen met poseer momenten! leuke opdracht!! om lekker met je pup bezig te zijn!!

 

 

 

En dan is daar het hoogtepunt voor baas en hond...water!!! wat een plezier hebben ze daar beleeft!

 

 

Alle honden waren eerder bij en in het water dan wij de baasjes! het was echt prachtig om de puppen zo mee te maken! heel vrij en geen vrees voor het water of om nat te worden!!! super!!

 

 

 

Björk mag dan een Dame zijn maar ze deed niet onder voor haar twee broers! zou ze met carnaval ook voorop lopen in de polonaise?? vast wel....ze woont tenslotte in het Brabantse land

 

 

 

 

 

Terwijl de puppen met veel plezier elkaar achterna zitten hebben Faiza en Cuando de mogelijkheid om lekker achter hun stokken aan te zwemmen! de puppen proberen alleen in de buurt te komen als we weer aan wal komen maar zowel Ma als Pa zijn uiterst behoedzaam en ontwijken het kleine grut heel netjes!

 

 

Dan vinden wij het tijd om te gaan...maar de puppen denken er heeeel anders over...ze zijn inmiddels zo vrij dat de halve poel rond wordt gelopen zo van ha hier kunnen ze ons toch niet te pakken krijgen....zo heerlijk ondeugend! als ze dan opkijken als je ze roept...heb je het tegen ons????

 

 

ze krijgen van Johan en Ronald nog even zwemles maar dan wordt het echt tijd om terug te lopen, wij kletsen er weer heel wat af, en we merken dat de puppen moe zijn! Tijd om aan de borrel te gaan!! We nemen plaats op het terras en de puppen krijgen wat brokjes en kauwstaafjes en wij genieten na...heerlijk in het zonnetje die inmiddels weer hoog aan de hemel staat en wij kunnen denk ik allemaal terug kijken op een hele geslaagde middag!!! Mannen en baasjes bedankt! dat Cuando en René erbij aanwezig mochten zijn! Bruce-Bindu en Björk...we will see you again!! hebben wij begrepen!!

voor meer foto's kijk ook even bij de toeties!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder