Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Bjarn en Hans op bezoek bij de Clan.

 

Zaterdag 02 mei 2009, een zaterdag zoals velen, alle honden eerst hun welverdiende wandeling geven, en dan worden de boodschappen in huis gehaald......en dan is het Clan Time....want de Clan weet wat er gaat komen....mmmm iets lekkers!! Bajka weet dit natuurlijk nog niet maar als we de boodschappen tas binnendragen krijgt ze in de gaten dat er toch wel iets heel lekkers in die tassen moet zitten...en jahoor, als alles is uitgepakt lopen de baasjes weer terug naar de auto. Een grote zak voer wordt naar binnen gebracht en twee dozen met iets wat wel heeeeel lekker ruikt....het lijkt wel vers vlees en vuile pens, cassy staat al likkebarend voor het aanrecht, maar nee, er wordt een plastic tas gepakt en daar komt de verrassing...jammie grote stukken gedroogde long, wow Bajka ruikt de long en staat vooraan, het kwijl begint te komen en alle vijf staan ze te springen om zo'n lekker ruikend stuk long. Snel rennen ze allemaal naar buiten en zoekt één ieder zijn plekje waar ze ongestoord hun long kunnen opeten.Cassy is al eerste klaar en gaat buurten, maar krijgt het niet voor elkaar nog ergens een stukje mee te kunnen pikken, dan maar snel naar de baasjes want misschien???? Bajka denkt er hetzelfde over en ze staan met zijn tweeën ons aan te kijken,met een blik van is er niet meer???? Nee dames misschien straks nog een stuk, de rest wordt opgeborgen en ook nu weer laat Cassy zien aan Bajka waar dit gebeurd....zo leert Bajka meer en meer de ins en outs van de Clan. We genieten verder van een heerlijke dag!

Dan gaat de telefoon, Hans wil graag komen, samen met zijn zoon Bjarn, hij wil heel graag Bjarn introduceren aan de Clan. Als trotse vader stapt hij evenlater de poort binnen en wordt luidruchtig verwelkomt door de Clan. Cuando doet even weer zijn naam eer aan als CC want uit alle hoeken van de tuin worden de speeltjes tevoorschijn gehaald. Acun en Bajka zijn voorzichtig met Bjarn, alsof ze het aan voelen, Cassy wil graag lief gevonden worden en geniet van het gekroel van die kleine handjes. Djarré komt kijken waar al dat lawaai nu voor nodig is en vind het goed, pakt haar bal en wil spelen. Bjarn mag dan even lekker tussen de clan in over de grond kruipen en Cuando vind dit geweldig, neiuwsgierig wordt er aan de luier geroken en pakt hij snel zijn bal en legt deze voor Bjarn neer, Bjarn pakt de bal en probeerd hem weg te gooien maar Cuando vangt hem op, Bjarn vind het prachtig en wil nog wel een keer! Natuurlijk wordt er geposeerd voor de foto, en zo komen drie trotse mannen samen op de foto.

 


Dan is het tijd voor Bjarn en Hans om weer verder te gaan! een indruk rijker voor deze stoere mannen en ook de clan heeft er weer een leuk moment bij! Bajka krijgt haar wandeling door de buurt onder begeleiding van Cassy, die haar weer laat zien waar je goed moet opletten, bijvoorbeeld waar je op de poezen kan jagen, en waar honden wonen en waar de paarden staan, maar ook weer langs de geiten en hangbuikzwijnen, Bajka staat te kijken terwijl Cassy luid verteld, wat ze juist niet moet doen....:-) maar Bajka is onverstoord en wil spelen......je ziet Cassy denken....huh je moet wel blaffen.....nee Bajka vind spelen veel belangrijker en dus vervolgen wij hierna weer onze weg. Dan komen we een leuke labrador tegen....oooh wat een feest, de dames spelen er even mee, en we gaan weer naar huis, daar is inmiddels de rest van de clan ook weer terug van hun wandeling door het bos. En dan is het na een half uurtje uithijgen eindelijk weer dinnertime voor de Draken. En krijgen ze een lekker bak met vuile pens....want ja die was 's morgens al belooft, het gaat er goed in en nadat alle bakken zijn leeg gesmuld, worden alle bakken natuurlijk door elkaar nog even gecontroleerd of er toch echt niet nog een lekker stukje is achter gebeleven, helaas, wij zien alleen maar teleurstellende koppies.......is dit alles?? Yess morgen is er weer een dag!

 


 

 

 

TerugVerder