Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Op stap.....Cassy en Djarré

Nadat wij zondagmorgen met Cuando & Acun al een stevige wandeling hadden gemaakt, mochten Cassy en Djarré samen mee naar de boerderij van Albert zijn moeder om daar samen moederdag te vieren...en als je de beide dames helemaal dol van blijdschap wil zien dan zou je eigenlijk een keer mee moeten gaan. Zodra de deuren van de auto open gaan zijn ze weg...snel het natuurpaadje op waar de boerderij aan ligt...alles wordt af gesnuffeld want volgens de dames is het pad helemaal van hun. Ze genieten echt en met name Djarré is helemaal gek als wij een bezoekje aan de boerderij brengen. Moeders wordt snel begroet en luidruchtig gaan de beide dames het weiland in alwaar ze even helemaal los gaan, we remmen met name Djarré toch wel even wat af want wij willen dolgraag ook nog even met haar proberen te gaan zwemmen in de nu al wel overbekende poel. De dames spelen met elkaar in de tuin en we moeten even in grijpen want Djarré graaft inmiddels het eerste gedeelte van de tuin om.......oeps Djé dat is niet de bedoeling ....ooh geet niet baasjes ik ga gewoon verder in het naast gelegen stuk gras verder....neeee Djé niet doen, we gaan straks naar de poel daar mag je graven in het zand...en heb je alle ruimte om gek te doen.....Het leuke was dat ook de neef van Albert met zijn vrouw en hun zoon Niels er waren...en tja kids en dogs,,,,altijd leuk om op de foto te zetten..dus hebben wij menig plaatje geschoten....

 

 

 

mmmm Niels dat vind ik fijn dat gekriebel

 

zit daar die worst in??? zie je Cassy denken??? De dames hebben zich prima vermaakt met Niels

En dan is het tijd om te gaan...waarnaar toe? nu gewoon lekker naar de poel om te zwemmen...de dames hadden the time of their lives!

 

 

Eindelijk Djarré kan rustig het water in en wat doet ze...alleen maar zwemmen een heel mooi gezicht!

 

geen last van haar zere teen...gewoon lekker donderen en spelen, geen hoge kanten waar ze tegen aan moet klauteren..nee gwoon weer even lekker relaxed in het water rennen en plonzen!

 

 

Na het plonzen wordt er natuurlijk gegraven........en gespeelt!

 

Allebei zijn ze helemaal uitgelaten....Cassy ruim 9 jaar en zo gek als een deur! hahahaha

 

 

ze krijgt er maar niet genoeg van...en wij maar foto's maken....

 

 

 

Djarré straalt van plezier, nog 1x het water in en dan....even poseren en "droog"lopen om de auto weer in te gaan.

 

 

Wij roepen Cassy...maar nee hoor!!! middelvinger omhoog!! ik ga nog een keer!

 

Djarré kijkt van bovenaf naar gekke Cas.....zo heee das een mooie middelvinger die je daar laat zien!

 

zo toch in de poseerstand kunnen krijgen!! de twee donderstenen! Wij hebben genoten vanhet weekend dat zo prachtig zonnig is verlopen! Na dit zwem avontuur zijn wij naar huis gereden en hebben daar Cuando en Acun mee genomen naar de schipbeek, daar hebben zij heerlijk kunnen zwemmen en ravotten, maar Albert en René waren het samen eens...we moeten toch eens een nieuw zwemplekje gaan zoeken dat ook Djarré goed de hoge kant op zou kunnen komen.....nu dat gaan jullie binnenkort zien...wij denken een hele mooie plek te hebben gevonden! Zodat wij hopelijk binnenkort weer een mooi spetterverslag kunnen brengen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder