Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Wandelen in de Novemberzon

Het is heerlijk weer op zaterdag 12 en zondag 13 November.....we trekken er dus regelmatig op uit met de Clan.

Zaterdag gaat het fototoestel mee in de ochtend wandeling en op zondag met de middagwandeling. De clan struint heerlijk door het gras en zoekt naar een mooie stok, want wandelen zonder bal of stok...mmm dat kan niet, de zon schijnt uitbundig na een mistige start en we hebben een goed tempo, een tempo wat ook Cassy goed kan volgen en zij is uiteraard druk met haar hobby...muisjes vangen. Djarré heeft de mooiste stok van allemaal en die staat ze dan ook niet meer af, Cuando kan doen en laten wat hij wil maar de stok afpakken van Djarré is er niet bij. Acun zoekt naar een soortgelijke stok maar moet het met een kleinere doen...iedere keer zie je haar wel loeren naar de stok van Djarré maar ze is net als haar moeder een volhouder, en dus pakt ze netjes iedere keer haar eigen stok mee. Cuando maakt het niet uit, is eerst druk met markeren van zijn gangen en zijn paaltjes......want stel je voor dat een andere reu in zijn territorium komt....dat mag niet gebeuren!

We lopen heerkijk met onze koppen in de zon, een licht briesje heeft ervoor gezorgt dat de mistvelden zijn vertrokken en zo genieten wij van een heerlijke wandeling. Djarré stopt bij iedere mogelijkheid om een weiland in te lopen....nee Djé nu nog niet nog ff wachten! We komen zo meteen bij jou weiland en dan mag je even heerlijk donderen! Aldus geschied even verderop.....na een klein half uur wandelen zijn wij dan eindelijk bij "het Veldje" alleen het woord zeggen is genoeg om de Clan vooruit te zien schieten.....het veldje op en allemaal staan ze klaar om te gaan spelen. Wij genieten enorm en zo ook de clan! Na enige tijd gaan we weer verder en jullie raden het al de laatste die het veld af komt is Djarré.....het kan haar niet lang genoeg duren en na wat protest geblaf komt ze dan eindelijk ook van het veld af met de stok als geluiddemper in haar bek.

 

   
Cuando houd alles in de gaten   en Cassy haar oortjes horen alles nog heeeeeel goed

 

 

 

Acun neemt het voortouw en rent vooruit, met Cuando in haar kielzog en hij weer gevolgt door Djarré, Cassy loopt achteraan en snuffeld alle grassprieten af naar mogelijke geursporen van .....jawel muisjes....en dan komt ze met iets in haar bek aanrennen....heeee Cassy laat eens los....mmmm zie je haar denken....zal ik het doen of zal ik hap slik weg doen...het blijkt een dode mol te zijn, laat maar liggen Cas....en gelukkig ziet ze in haar ooghoeken Acun weg sprinten en dus is ze afgeleid.

 

   

Cuando op zoek naar

 

de stok

 

 

   

Ze blijft mooi en imposant

 

maar bovenal Djarré

 

 

 

Wij verstoppen de mol onder een dik pak bladeren en lopen snel verder......geniet mee van de foto's van de wandelingen van dit weekend.......

 

 

Binnenkort meer foto's van de clan !

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder