Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Het is alweer een tijdje geleden dat de clanners in beeld zijn geweest.....maar de baasjes zijn nogal druk...

Maar vandaag zondag 09 september 2012 ging ook de camera weer eens mee. De zon staat al hoog aan de hemel en het beloofd een warme nazomerdag te worden...waar zullen wij naar toe gaan?? nu vrijdag en zaterdag hebben ze alweer lekker gezwommen....nu gaan wij weer eens op pad in het Venne.

Zo gezegd zo gedaan!!

Éénmaal aangekomen bij het Venne...is de Clan het niet ontgaan waar ze zich begeven...onder luid gejoel gaat de achterdeur van de Berlingo open en stormen ze naar buiten....Cuando moet altijd even terug de auto in om alsnog zijn bal op te halen maar uiteindelijk rent hij ook als een speer het zandpad in.

 

Cassy heeft plezier, ondanks dat wij heel goed merken dat zij nu ouder wordt loopt ze nog steeds alle wandelingen mee. Ze wil dit zelf heel graag en wij houden er gewoon meer rekening mee. De andere Clanners komen niets te kort en Cassy kan zo lekker mee. Ze is niet meer de snelste maar wil zeker nog mee spelen! Geven wij haar naar haar zin niet genoeg aandacht.....dan zal ze zich luidkeels melden op de Cassy manier. Thuis gebeurd het wel steeds vaker dat wij haar als we thuis komen wakker moeten maken maar vandaag was ze er weer volop bij hahaha

 

Acun is aan het verharen geslagen...pfff wat komt daar veel haar af nu...wel jammer want ze had een enorme mooie dikke vacht gekregen.

 

Cuando zijn vacht blijft maar groeien nu...hij heeft een mega dikke staart gekregen en is na zijn castratie erg aanhankelijk geworden. Maar om nu te zeggen rustiger hahahaha nou nee hij blijft zijn bijnaam Crazy Cuando echt wel eer aan doen, maar wij genieten enorm van dit mooie manneke.

 

 

Net als van ons zwarte stukje goud...Djarré, inmiddels ook al 8 jaar oud...waar blijft de tijd???

 

De beide verjaardagen van Djarré en Cuando zijn dit keer niet in beeld gebracht...was het op 17 augustus dat wij een internet storing hadden en op 04 september deed onze camera erg vreemd...geen mooie beelden dus....sorry fans geen update. Regelmatig verschijnen er wel foto's op Facebook dus wie ons wil blijven volgen..kijk ook af en toe eens op Facebook.

 

 

 

De aankomende weken zijn hier enorm druk...er wordt druk gepakt en gesleept met huisraad en alles wat hier aan de Romijnlaan in dozen kan worden gepakt....want jawel de DRACC's Clan gaat verhuizen....vanaf 15 Oktober zal de Clan op een ander adres gaan wonen. Meer info hierover zullen wij uiteraard nog gaan melden. Ondertussen zijn wij uiteraard mobiel berijkbaar onder het wel bekende nummer van Albert.

en uiteraard ook via mail en de vaste telefoon aansluiting in Markelo. Maar als daar niet wordt opgenomen dan weten jullie dat wij in ons nieuwe stekkie druk aan de slag zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder