Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 Clan op stap.....

Het is heerlijk weer als wij wakker worden, zullen wij weer eens het fototoestel meenemen? Goed idee, de zon schijnt en de lucht is mooi blauw...de Clan weet gelijk wat er staat te gebeuren dus wordt er luid geblaft als wij naar de auto lopen. Waar gaan wij naartoe?? Goor is wel weer eens leuk...dus op naar Goor. Daar aangekomen stormen ze gelijk af op het kanaal....euh neeeeee jongens wij gaan niet zwemmen nu......teleurgesteld maar goed luisterend komen ze terug gerent. Wij gaan op stap en aan de koppies te zien hebben ze er zin in. Wij ook en onderweg maken we weer eens mooie zonnige foto's van de Clan.

 

Regelmatig roepen wij ze even terug om ook een paar leuke renfoto's te kunnen maken want meestal rennen ze voor je uit en tje dan krijg je 4 kontjes op de foto....dit keer lukte het aardig! Mooi licht door de stralende zon dus zijn de foto's goed gelukt. Djarré lijkt wel aan haar tweede jeugd begonnen, ze is na de sterrilisatie enorm goed opgeknapt en lijkt met de dag ondeugender te worden, ze rent en regelt het hele zooitje. Dan ineens draait ze zich om en komt op ons afgestormt om even lekker in je arm te bijten alsof ze wil zeggen blijf er eens bij! loop is een beetje door.

 

We zijn inmiddels bij de zandbulten gekomen en nu is de clan niet meer te houden, ze stormen de bulten op en onderwijl wordt er al druk gegraven...de ene kuil nog dieper dan de andere, vooral Djarré hoef je dan niet te zoeken...die hoor je overal bovenuit. Cuando staat als eerste boven aan de bulten....op zoek naar....jullie zullen het zien...

 

Cassy is het wandelmaatje van Cuando, altijd zijn ze samen, en ze geniet enorm van zijn aanwezigheid. Cuando heeft een enorm ontzag voor Cassy en staat altijd als eerste weer bij haar als ze zich bijvoorbeeld een keer bezeerd...iets wat Cassy met veel drama altijd duidelijk weet te maken hahahaha onze drama queen. Wat Cassy nog niet weet is wat haar te wachten staat.....ze zal binnenkort onder het mes moeten daar ze meerdere dikke knobbels heeft die nu zo snel groeien dat wij er wel aan moeten om onze Queen nog even bij ons te kunnen houden. Ze heeft een tumor zo groot als een ei aan haar voorpoot, dicht bij het gewricht....en hij groeit nu door....ook heeft ze er een in haar wang en in net naast het oog, en onder haar andere voorpoot......De bloedonderzoeken zijn goed, en het lijken geen kwaadaardige tumoren. Vrijdag hebben wij de uitslagen mbt. de ziekte van willebrand gekregen...iets waaraan Cassy zou lijden volgens onze eerdere DA......maar gelukkig blijkt nu dat Cassy geen drager is en geen indicatie heeft op problemen met een ingreep.

 

Ach we zijn nog niet klaar...want bij de jaarlijkse APK keuring is ook gebleken dat Djarré twee kleine knobbeltjes heeft in één van haar borsten....dus ook zij zal binnenkort onder het mes moeten.

 

Maar ondertussen geniet ze net als Cassy nog van de heerlijke wandelingen en wij genieten net zo met hun mee! Acun is wat rustiger nu ze drachtig is, ze heeft haar bal en is tevreden. Djarré en Acun zijn net zo'n stel als Cassy en Cuando...altijd samen! Altijd elkaar uitdagen en achter elkaar aan vliegen, ze genieten echt van elkaar.

 

En dan ziet Cuando waar hij naar op zoek was....een modderpoel.....ja baasjes nu zijn jullie echt te laat! Ik luister even niet en laat mij heerlijk verwennen door het koude water ....goed voor mijn vacht! Ach laat hem maar...hij doet het toch zegt Albert...ooooeh wat zijn wij consequent.....hihihi maar soms moet het gewoon even kunnen, en vandaag was zo'n dag! alleen laat Cuando het dan niet bij één plas...nee de volgende duik hij net zo vrolijk ook met krachtige sprong in.

 

Acun kijkt van een afstandje naar de capriolen van Cuando en denkt er het hare van...normaal gesproken zou ze mee doen, maar vandaag neemt ze genoegen met de bal, die ze dan ook niet afstaat! ook niet aan Djarré die er echt op aast om hem maar van haar af te pakken....

Cassy stormt ineens de zandbult op...zou er dan een konijn lopen?? waarschijnlijk wel want ze heeft bananen in haar oren als wij haar terug roepen....uiteindelijk komt ze weer tevoorschijn en staat erbij alsof ze wil zeggen... mmmm die was lekker.....maar wij weten wel beter...die snelheid heeft ze niet meer..hahaha

Wij gaan terug naar de auto...wij hebben een heerlijke wandeling gehad samen met onze kanjers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder