Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

08-02-2009

Cuando op bezoek bij de B-Angels

 

Zondagmiddag hadden wij de afspraak staan bij Marja Ton Angel en Aiki om op bezoek te komen met onze Cuando. Vroeg opgestaan om zodoende de Clan twee keer een goede boswandeling te kunnen geven zodat de achterblijvers Cassy Djarré en Acun in ieder geval hun beweging hadden gehad. De eerste wandeling was heerlijk! Het zonnetje scheen volop en de Clan genoot enorm zeker ook omdat ze weer alle vier tegelijkertijd mee konden. Cuando had zijn Harem weer compleet en genoot er zichtbaar van! Ook Acun vond het geweldig om weer met hem te kunnen spelen en dus was het weer een hele fijne en leuke wandeling. Cassy was weer in haar element met het zoeken naar de muisjes en de eekhoorns en dus was het weer een feestje. Onderweg vond Djarré een boomstam die ze persé mee moest nemen.....loopt niet echt makkelijk want de boomstam was zeker 1,5 meter lang en dus moesten de knieholtes het regelmatig ontgelden....zeker als Acun en Cuando proberen om die stok ook te bemachtigen...Djarré is een meester in het ontwijken van de andere Clanmembers maar niet onze knieholtes...... Ook de tweede wandeling was nog droog en lekker maar de koude wind maakte het wat minder plezierig...ach dikke sjaal om en gaan!!! Rond half 12 zijn wij dan eindelijk de auto in gestapt samen met Cuando en zijn presentjes voor de B-Angels. 

 

 


 

 


 

Rond kwart over één arriveren wij in een volop winters Wassenaar en bellen bij de stoplichten met Maj dat we eraan komen. Het sneeuwt en hagelt als een bezetene als wij uit de auto stappen en snel halen wij Cuando uit de auto...Marja staat binnen te zwaaien dat we maar achterom moeten komen hahahaha groot gelijk want het was hondeweer...Cuando vind de geurtjes direkt interessant en begint alles af te snuffelen, dan komen Angel en Aiki naar buiten en wordt er luid gejoelt door Angel die helemaal door het dolle heen is...YESSSS lijkt ze te denken ze zijn er!!! Cuando heeft ontdekt dat de keukendeur verder open kan en staat zonder dat zij er erg in hebben al oog in oog met Sinjo en Makky.....hoi jullie ook hier en hij loopt zo door de hal in...oeps zegt Albert had hij ze niet door???? Jawel hoor maar ze zijn niet onder de indruk en dus is het niet leuk...Hij staat te popelen voor de deur van de woonkamer en gelukkig heeft Annemarie haar fototoestel klaar liggen om foto's van Cuando's uitdrukking te maken als hij dan door de deur heen komt en "zijn" puppen eindelijk in levende lijve kan ontmoeten. Hij kijkt heel verbaasd over het hekje heen en kijkt ernaar zo van oooh das ook leuk! ff snuffelen en dan gaat de aandacht weer naar Angel en Aiki...Aiki daagt hem uit en dus willen die twee in de woonkamer een feestje gaan bouwen...nu dat hebben we maar even voorkomen....buiten wordt er gedold maar binnen niet. Dan stapt Cuando bij zijn puppen in de ren...hij kijkt even naar ons op zo van hoooo hier moet ik voorzichtig mee zijn he baas...en hij loopt voorzichtig rond te kijken geeft her en der een lik maar gaat er toch weer uit op zoek naar zijn vriendinnen...als de geurtjes meer bekend zijn stapt hij toch regelmatig even bij de puppen naar binnen en raakt zo vertrouwd dat hij er ook maar bij gaat liggen.

 

 

 


 

 


 

De puppen vinden het geweldig en kijken naar hem op, snuffelen of hij misschien ook melk kan geven en blaffen hem toe, als alles dan ook voor hun normaal is komt er rust en is het voor ons echt genieten! We hebben een hele ontspannen middag en rijden zo rond 16.00uur weer richting Markelo....met een hele mooie herinnering rijker! Maj Ton en Angel en Aiki het was weer top!!!!!!!!!!!! tot snel! want we kunnen niet wachten, we hadden graag wat langer willen blijven maar de Clan die thuis zit zit ook te wachten en jullie weten het.....dat speelt altijd in je hoofd....zij hebben bij thuiskomst een heerlijk lange wandeling gemaakt langs de Schipbeek en konden zo hun energie ook weer kwijt.

 

 

TerugVerder