Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

Hoe gaat het nu met de D-Clan..

10-08-2011 Het gaat geweldig goed met Dunja.

Van Ed en Els kregen we te horen dat het heel goed gaat met (de kleine) Dunja !!!!

Klein is ze natuurlijk niet meer , maar goed toen zij te wereld kwam was dat wel een ander verhaal.

Als het goed iszien we haar ook weer 25 September , en misschien nog wel eerder !!!!

Hier onder twee geweldige leuke foto's van Dunja Alias Djill.

 

 

Dunja op muizenjacht

 

 

 

 

Dunja netjes zitten

 

 


06-08-2011 Acun op stap met Djoy

De hele week zouden wij al op stap met Djoy maar de regenbuien in de avonduren maakten het dat wij iedere keer een nieuwe afspraak moesten maken....maar zaterdag was het zover, jawel moeder en dochter gaan op stap!

ook wij hadden Djoy al enige tijd niet meer gezien en oooh wat wordt ze mooi, de kleuren lijken bijna niet echt, zo mooi diep rood bruin, maar ook haar uitdrukking, lekker eigenwijs en allert maken haar tot een hele mooie pup. Erna en Wim hebben dan ook heel veel bekijks als ze gaan wandelen! Twee hele trotse baasjes heeft Djoy maar bovenal twee hele liefhebbende baasjes die duidelijk stapel gek zijn op deze mooie D-clanner, het was niet de enige ontmoeting met een D-clanner vandaag....neee ook Djanta hebben wij weer mogen begroeten, en ooh wat zouden wij ook deze mooie meid graag samen met haar zussen op de foto willen zetten, dus ....D-Clanners het wordt tijd om de agenda's weer eens te pakken voor een lekkere wandeling en elkaars verhalen en belevenissen te delen!

Maar nu eerst de wandeling van Djoy en Acun in Beeld!!

Kijk en geniet....net zoals wij hebben gedaan!

 

 

 

 

 

prachtige Djoy geniet samen met baas Wim

 

 

klik op de afbeelding en ga naar het fotoboek van Djoy 

 


 

10-07-2011

Nieuwe Foto's van Djanta Of Dracc's Clan

 

 

 

09-07-2011

Nieuwe Foto's van Dunja Of Dracc's Clan

 

 

 

 

06-07-2011

Nieuwe Foto's van Djane Of Dracc's Clan

 

 

 

06-07-2011

Nieuwe foto's van Djoy Of Dracc's Clan

 

 

 

Op bezoek bij Djanta 03-06-2011

We krijgen een belletje uit Apeldoorn...zin in een bakkie en een borrel....jazeker wij komen eraan!

En dus op naar Apeldoorn om daar Djanta en Jay en natuurlijk de baasjes weer te zien! een hele gezellige avond volgt en wij genieten van een hele mooie Djanta...wow wat een attent hondje is dit aan het worden! door het late tijdstipt zijn de foto's niet helemaal zoals wij ze graag hadden willen laten zien maar...ze zijn te leuk om niet te laten zien! Lieve Monique en Stef...jullie doen het goed! ze is super!

Dank voor een geweldige avond!

 

 

 

 

 

 

Maar ook Djoy hebben wij weer gezien, en ook hebben wij samen een beetje getraint en ook Djoy doet het goed! Natuurlijk zijn de puppen op deze leeftijd sneller afgeleid door alles wat er om hun heen gebeurd maar ook met Djoy komt het helemaal goed, inmiddels staan ook beide oortjes van Djoy en is ze inmiddels al weer wat groter dan op deze foto's

 

 

 


 

 


 

Op bezoek bij Dunja 14-05-2011

Wij hebben er lang naar uit gekeken, en zaterdag was het dan zover, op naar Dunja in het Drentse land.

Even na 14.00uur arriveren wij dan in Wezuperbrug, een klein dopje in Drenthe alwaar Dunja en haar baasjes Els en Ed wonen...en hoe...het bos is aan het einde van hun straat....en die is maar 200meter lang....hoe mooi wil je het hebben...en wat voor een bos...geweldig! iedere dag een ander paadje en een zwemplek...wow wij zouden acuut willen verhuizen!!

Els staat ons op te wachten samen met Dunja...en ik geloof dat wij allebei even stil vielen bij het zien van onze kleine "Djill"  Ohh is ze het echt?? jemig wat is ze mooi en groot geworden, en wat een pak haar!! Els en Ed staan vol trots te glimmen als wij onze verbazing kenbaar maken....net als haar zussen doet ze ons versteld doen staan! Wat een gaaf nestje is dit toch weer, heerlijk om ze terug te zien bij hun baasjes in hele goede doen! dat geld voor allevier!!  

De prachtige Djill-Dunja of DRACC's Clan

Dunja maakt Acun duidelijk dat zij daar de baas is, maar als Acun vol spanning het terrein betreed en Dunja graag spelenderwijs wil begroeten deinst ze wat terug...jooo jijbent wel heel erg veranderd?? ben jij wel mijn moeder??? zo kaal???je ziet haar even twijfelen, maar al snel is er herkenning en wordt er toch nog even geroken of er misschien toch nog een lebber valt te halen?? 

 

                                    Laat eens ruiken ben jij Djill-Dunja?                                                                                  Yesss jij bent mijn moeder!!!!!!

helaas Dunja...geen melk meer maar wel een moeder die graag wil spelen...en dat ging ook gebeuren. Maar eerst was daar een wezen wat Acun toch even moest onderzoeken en zeer zeker haal belangstelling had....de poes...wow normaal rennen ze weg en das leuk maar deze...oef die loopt me tegemoet en geeft kopjes... 

 

ze kijkt ons aan zo van wat moet ik hiermee?? nou zoek dat maar uit Acun, samen met Dunja gaat ze toch maar op onderzoek uit in de tuin, Dunja begint uit te dagen en het ijs is gebroken!  

Acun gaat samen met haar op stap...Dunja tovert van allerlei speeltjes tevoorschijn maar de dennenappel is wel fovoriet bij beide dames.... 

we drinken een bakkie en maken ons op voor een heerlijke wandeling die door Dunja in haar pretkar wordt gemaakt en Acun en braaf naast lopend en iedere keer even checken of ze er nog wel in zit...waar gaan we naar toe?? naar het bos en daar mag Dunja ook even een stukje los met haar moeder mee lopen....daarna weer in de kar en op naar....de zwemplas...en wat voor één.

Super helder water en prachtig gelegen in het bos....wat hebben wij genoten, samen met Els en Ed en hun Dunja en onze Acun....kijk mee en geniet net als wij hebben gedaan!

Els en Ed het was onvergetelijk gezellig en mooi bij jullie en jullie prachtige Dunja

 

                         Acun is reeds bij het water als ook Dunja uit de kar mag                                                          Wait for me Mama I am coming!!!!!

 

zonder nadenken het water in...heeee ik ben nat???

 

Ik ga niet verder wacht je wel op Ma!!!

 

Heee jij bent een stoer wijffie...die moeder van mij!~!!

 

Hellup!!!! het monster van Markelo komt uit het water naar boven!!!!!

 

En jahoor met een beetje hulp zwemt ook onze Dunja!! ze heeft geen vrees voor water en geniet dan ook enorm van dit feestje!!

 

 

 

 

 

 

En dan is het tijd om naar huis te gaan....een hele fijne middag wordt afgesloten..het is mooi geweest, voor Dunja lang genoeg...dus weer in haar pretkar...waar ze dit keer onder luid protest in moest....

het liefst had ze de weg terug ook mee gelopen maar Els en Ed vonden het meer dan genoeg...net als wij, Acun aan de lijn gedaan en die liep parmantig naast de kar, zora Acun dan toch te ver vooruit liep kwam daar weer het protest van Dunja...

Thuis gekomen hebben wij nog gezellig samen gekletst en leuke verhalen kunnen delen...wij kijken nu al uit naar de volgende ontmoeting die al heel snel is...zondag a.s zullen wij elkaar weer gaan zien samen met Djoy en Djane...dus meer updates gaan volgen want ook Giny en Kyrah zijn weer in Nederland...dus ook daar gaan foto's van volgen!!!

 

 


 

Update 07-05-2011

Na alle ellende met de computer zijn wij inmiddels weer volledig online, alleen alle foto's en documenten, emailadressen en andere zaken hebben wij nog niet weer kunnen herstellen, maar wij gaan daar mee bezig.

Natuurlijk hebben wij de afgelopen weken niet stil gezeten! en zijn er met name de afgelopen twee weken enorm veel mooie foto's gemaakt....en zijn wij op bezoek geweest bij Djoy-Djane en Djanta...Dunja is volgende week aan de beurt!

De Ahnenpassen zijn aan de baasjes gegeven en zo is het dat wij nu toch wel even een update willen maken.

Ons eerste bezoek is vorige week geweest aan Djane, zondagmorgen vroeg uit de veren en Acun mocht mee....zouden ze elkaar nog herkennen??? Nou geen twijfel mogelijk hahahahaha wat een feest voor moeder en dochter!

 

Djane herkende Acun direct en het was direct een spel van herkenning en helemaal even samen in hun eigen wereld een feestje bouwen! Acun geniet enorm van haar puppen...nog steeds!

 

 

 

 

 

 

Na dit bezoekje aan Djane in Markelo zijn wij samen met Djane en de baasjes naar hun paarden gereden....en daar hebben wij hun jongste aanwinst bewonderd...wat een beauty!!!

 

En dan is het tijd voor Djoy, die net als Djane haar leven doorbrengt in Markelo....en dat maakt het dat wij deze dame met grote regelmaat zien! Zo traint Erna met Djoy bij de hondenschool Markelo, alwaar wij zelf ook vaak aanwezig zijn. Djoy heeft zich afgelopen zaterdag prima vermaakt met Acun in de DRACC's poel....en daar maken wij deze week nog een verslag van maar hier alvast een voorproefje....

 

 

 

 

De prachtige kop van Djoy

Deze week een leuk spetter verslag van dit reuze fijne avontuur!

En dan is het zaterdagavond als Monique belt.....wanneer willen jullie komen?? oooja leuk! we komen eraan

en dus ff wat eten, en we hadden geluk want de Clan had al een hele fijne middag gehad, wij waren net weer thuis.

Op naar Apeldoorn naar Djanta of DRACC's Clan

Daar aangekomen werden wij luidruchtig begroet door Djanta en haar maatje Djay...wat een mooi koppel is dat!

Djanta geniet van haar leventje in Apeldoorn...het leukste is toch wel Djay zijn botten pikken en ze dan vervolgens meester maken.....ze is er erg goed in en Djay de goedzak accepteert dat nu nog steeds.....Djay...ze zijn toch echt van jou hoor jongen! laat je de kaas niet van het brood eten!! Maar alles gaat verder helemaal goed met Djanta die haar oren al prachtig heeft staan!!

 

 

 

 

Und dan ist da die kleine Maus.....aber Sie ist nicht mehr so klein!!!!

Neeee Dunja doet niet meer onder voor haar zussen dat is wel duidelijk!!! Ze geniet van haar leven bij Els en Ed, en lieve Dunja..nog even geduld en dan komt moeders kijken of je alles goed regelt in Wezuperbrug! hahahaha

wij genieten iedere keer weer van de leuke mailtjes die wij mogen ontvangen van Dunja en haar baasjes!

Dunja is een goede hulp in de tuin...terras verplaatsen?? geen probleem bel Els en Ed en zij komen met Dunja...gaat geheid lukken!! en de tuin sproeien....stukje tuinslang nodig?? ook gewoon bellen!!! geen probleem voor Dunja...jullie lezen het al, wij kijken enorm uit naar volgende week!!!! hahahaha Els en Ed we are coming!!!

 

 

 


 

Na alle verhalen en belevenissen in het dagboek gaan wij verder...even hadden wij en Acun het te kwaad...moesten wij slikken en onze tranen kwamen..maar nu...genieten wij en Acun van de verhalen van de dames bij hun nieuwe baasjes..dus tijd voor een update, wij willen nogmaals iedereen bedanken voor alle lieve mails en kaarten die wij hebben mogen ontvangen in de afgelopen weken! Het was een geweldige tijd!

 

Djill alias Dunja ging als eerste op weg naar haar nieuwe Thuis in Wezuperbrug...en daar voelt zij zich al helemaal thuis, als ze zich weer een keer heeft misdragen plukt ze snel de tulpen uit de tuin om de baasjes maar weer te charmeren...want charmeren daar is Dunja heel erg goed in.....

 

de poes heeft ze inmiddels meerdere malen "kennis" mee mogen maken maar dikke vrienden zijn ze nog niet, maar er is licht aan de horizon...dus dat zal wel goed komen. Dunja woont wel heel erg riant.....

 

het bos is alleen maar even het hoekje om en dan...mag ze met de baasjes mee in de wandelkar, om er dan iedere keer even uit te mogen....Dunja vind het geweldig!

 

Poseren om te laten zien hoe mooi ze wordt zit haar in het bloed....wat is ze mooi die Dunja!

 

 

 

En dan Djane...hebben wij even mazzel! Niet alleen Conny van Boris en Halmar kan haar tegen komen...nee hoor in de weekenden woont lieve Djane hier op een steenworp afstand en dus......kunnen wij zo even aanwippen!

 

 

Dat deden wij afgelopen zondag...en Djane ach die lebbert ons helemaal plat! De poezen zijn inmiddels gewoon haar maatjes! Felix wordt regelmatig afgelebberd en die...zie je dan denken van nou nou...meisje jij stinkt uit je bek.....pfff wat geven ze je toch te eten? hahahaha maar Dunja maakt dat allemaal niet uit!

 

Haar baasjes zijn vaak bij de paarden en ook daar heeft ze inmiddels kennis mee mogen maken...alles is leuk! zoland ik maar mee mag!

 

Djanta is van hetzelfde laken en pak...zij geniet in Apeldoorn van haar baasjes en natuurlijk van haar maatje Djay.

 

Deze trouwe lab, moet wel even wennen aan dat druktemakertje maar hij denkt dat dat allemaal wel goed gaat komen! Djanta haar oren doen verwoede pogingen om te gaan staan en daar lijkt ze samen met Djane de winnaar in te worden van de D-clan dames. Djanta is van het type...alles is van mij...ze steelt alle botten van haar maatje af en ook zijn kleed is inmiddels ingepikt zo lijkt het,

 

maar dat Djanta plezier heeft is over duidelijk! ook alle berichtjes van de baasjes lijken erop te duiden dat ook zij een fijn leventje heeft...zaterdag mag ze mee naar de hondenschool...wij zijn reuze benieuwd! en zullen ongetwijfeld zelf ook een kijkje gaan nemen als dat uitkomt.

 

En dan komen wij bij Djoy....zij is gisteren al naar school geweest en daar hebben wij getuige van mogen zijn! Maar omdat ze zo lekker dichtbij woont...straat uit even rechts dan links en dan straat uit.....jawel...ook Acun weet inmiddels dat Djoy daar woont.....wij hebben er dus een probleem bij....Acun wil nog maar één ding.

 

 

 

 

....hoppa naar Djoy, en als wij daar dan komen...is het feest voor beide dames. Acun lijkt in de tijd terug te gaan en Djoy...die kan er maar niet genoeg van krijgen! Djoy haar oortjes doen nog geen verwoede pogingen om te gaan staan maar ooh ooh wat is dit een heerlijke ondeugende dame aan het worden!

 

 

Op school moest ze even wennen maar toen ze de andere puppen even had afgetast was het toch wel heel erg leuk! wij kunnen haar mooi volgen en als binnenkort ook zus Djane bij de club komt trainen kunnen wij beide dames gaan volgen!