Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 D-Clan wandeling zaterdag 29 Oktober 2011

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad om iedereen bij elkaar te krijgen maar eindelijk was het dan zover...jawel de "Dames in de dop" ook wel bekend als de Spice Girls komen weer bij elkaar!

Het is zaterdagochtend en de voorbereiding is in volle gang, we gaan wandelen met de clan, en hebben al vreselijk veel plezier samen. Hoe zouden ze er uit zien? Natuurlijk krijgen wij foto's en mailtjes en zien wij twee dames iedere maandagavond bij de training...maar toch..hoe zou het zijn om ze alle vier weer samen te zien? We gaan rond half twee de laatste ronde doen met Cassy en Cuando, en Albert wacht op Dianne en Erna en Wim....Rene komt terug en we gaan op stap, op naar Hellendoorn.

Onderweg blijkt dat in Holten de Holterberg loop bezig is....mmmm omrijden dus...oeps dat wordt dus wat later op de afgesproken plek zijn en we krijgen al een mailtje dat Djanta en haar baasjes er al zijn...sorry mensen maar wij moeten omrijden...duurt iets langer maar rond half drie zijn wij dan ook eindelijk in Hellendoorn, uit alle auto's komt een luid geblaf....hahahaha de dames hebben er zin in en de baasjes gelukkig ook! 

   
je moet goed kijken wie wie is...   Djoy en Dunja

 

   
Acun houd de dames goed in het oog!   Djane rent Dunja achterna

 Dan is daar de herkenning??? nou ja.....hahahaha, we drinken een bakkie en de dames zijn behoorlijk aan elkaar gewaagt, we laten Acun en oma Djarré nog even in de auto, eerst de dames elkaar even laten aftasten en als we de koffie op hebben komen Ma en Oma ook uit de auto...Acun laat duidelijk weten wie het voor het zeggen heeft, even komt er protest maar al snel is het duidelijk. Djarré doet het op haar manier, staart omhoog en ze hoeft verder niet veel te zeggen...de dames van de D-clan weten voldoende. 

Djarré laat zich de stok niet afnemen!!!

 Dan gaan we op pad en de dames racen ons aan alle kanten voorbij...wow wat een power....dames rustig aan!!! nou dat woord hebben ze niet gehoord, want de banaantjes gingen in de oren en de neus en ogen werden in werking gesteld...wat een plezier hebben ze samen en zo ook wij al hebben wij ons hart regelmatig vast gehouden....oef dames jullie kunnen er samen wat van! 

   
Ze genieten volop!   Djarré als Queen Grandma

  

 

   
Djane-Djoy en Dunja   Djanta mooi alert!

 

Acun vind het geweldig en doet heel graag mee.....Oma Djarré denkt er het hare van en geniet van de aandacht van Dianne, die haar een mooie stok geeft en tja die staat ze dan ook liever niet meer af! 

 

   
Moeders met haar kroost   snuffelen en uitdagen

 

 

ff poepen denkt Djoy 

 

 

Onderweg komen we nog een Bordercollie tegen die ook kennis maakt met de Spice girls en hun moeder en Oma....maar alles gaat gewoon goed en de dames ontdekken een mooi "grasveldje" het bordje "verboden toegang" tja die hebben ze niet gezien.....prive terrein?? Huh wat is dat zie je Djoy en Djane denken....Dunja en Djanta weten het ook niet.....mooi veldje!! Kom we gaan! (het was een kasteeltuin....) 

 

 

 

 

 

 

 

Acun kijkt nog een keer om...mmm ik hoor niets dus gassen dames!!! ik kom eraan!!! Djarré bekijkt het allemaal, en vind het prima dat de dames zich goed vermaken....we roepen ze toch maar terug....de pollen vliegen ons om de oren hahahahaha oeps sorry~! We lopen verder en jahoor....modder..mmmm denkt Djoy daar hou ik nu van...nu Djanta Dunja en Djane niet minder....de ooohs en aaahs komen nu toch echt van iedereen....oooh wat zien ze eruit... en Dianne geniet!! hahahaha tja Shadow en Havar zijn thuis dus worden niet smerig....is ook wel eens fijn! 

 

   
Modder!!!! YESSSS!   Wij fotograferen er op los

 

  

 

   
Volg de paaltjes...of was het nu volg Djarré?  

Genieten van de herfst!

 

Dan komen wij bij een splitsing...oeps een JR komt eraan en Djane denkt mmmm daar ga ik mee spelen en bij het omdraaien blijft ze met haar poot achter een stok hangen...auw...even paniek maar al snel blijkt dat ze gelukkig niets heeft overgehouden aan dit voorval...gelukkig! We lopen weer verder en gaan ons klaar maken voor de groepsfoto, waarbij wij veel plezier hebben beleefd! heerlijk het hele spul bij elkaar, drie generaties ODH, en wat zijn wij samen blij om ze daar zo te zien!!! 

 

 

 

 

Djane-Djoy en Dunja hebben plezier

Djoy is de eerste die denkt heeee René jij hoort er ook bij!!! Ik kom je halen en dus schiet de hele bende weg! Maar de foto is redelijk gelukt! ondanks het donkere bos. De foto's zijn niet zo scherp als we hadden gehoopt maar geven wel een goede indruk van hoe plezierig deze wandeling is verlopen! We komen weer terug bij de auto's als ook Djanta zich nog even verstapt, we doen de dames in de dop in de auto's en gaan zelf even lekker relaxt kletsen aan een picknicktafel en hebben samen veel plezier! 

 

Wij willen de baasjes van de D-clan en hun kanjers enorm bedanken dat wij dit samen met jullie weer hebben mogen meemaken! Dank voor een geweldige middag! Maar ook Dianne, het was weer als vanouds! Helaas kon Giny niet bij de wandeling aanwezig zijn, ze is op de terugreis van Frankrijk naar Nederland maar we zullen haar spoedig weer gaan zien en alle foto's laten zien van de D-clanners!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder