Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

Door het dolle heen....Clan op stap...

Het is een beetje somber weer, maar dat mag de pret vanochtend niet drukken....De Clan gaat op stap.

Eerst moet de baas even wakker worden, geen probleem voor de Clan want de botten van de baasjes van de E-Clan liggen in de tuin en zijn nog lang niet op...er zit nog genoeg lekkers aan en dus vermaken ze zich heerlijk in de tuin. Dan is Rene klaar...gedouched voorzien van een ontbijt en jawel fototoestel gaat mee...alsof ze het weten....we gaan op stap!

In het bos aangekomen stormt de Clan uit de auto..heee nieuw plekje...dit kennen we nog niet! Dus wordt er druk gesnuffeld en laat Cuando duidelijke geur sporen achter...Here was Cuando zullen we maar zeggen. Maar Cassy zou Cassy niet zijn als ook zij laat weten dat zij er ook was! Soms denken wij wel eens Cassy weet niet dat ze een teefje is....overal waar Cuando zijn geur afzet doet zij hem na......

 

Dan bij de ingang van het eerste pad zijn ze ineens weg.....een hoop geplons is hoorbaar achter de bult en jahoor....een heerlijk stink sloot vol met bagger...Cassy en Cuando zijn in hun element.

 

Kom jongens we gaan verder...en als de Clan voorbij stormt komt er een heerlijk aroma in mijn neus....pffff en dat moet straks weer in de auto? Ach als ze maar plezier hebben.

We lopen verder door het bos en de dames en heer vermaken zich opperbest, van links naar rechts schieten ze achter elkaar aan...met luid geblaf word Cuando terecht gezet door Djarré en Acun terwijl Cassy heerlijk de tijd neemt om alles eens uitvoerig te besnuffelen..kortom ieder zijn ding.

We komen bij een kruising en ineens schiet de  Clan als een dolle stier weg....

 

oeps ik heb niets gezien en gehoord....ze zullen toch niet achter het wild aan gaan.....nee gelukkig niet.....ze hebben wel iets anders gevonden waar enorm veel plezier gemaakt kan worden en dat doen ze dan ook naar hartelust.

 

Een mooi verscholen poelletje duikt voor mij op en de Clan is zichtbaar in hun nopjes..er wordt gerent en water opgehapt alsof ze nog nooit water hebben gezien...kortom Plezier voor 10

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze zijn inmiddels mooi schoon en we gaan verder, lopen door het bos en genieten van deze Off road wandeling...we komen op een waterwin gebied uit

 

en ooooh jullie raden het al....FEEST...want voordat ik het weet heeft Djarré haar neus in de lucht gestoken en jahoor....

 

weer een poel!!! maar dit is eigenlijk niet de bedoeling...en jahoor tot overmaat van ramp komt daar de auto aan van....de beheerder van dit watergebied....oeps...De Clan kijkt op zo van heeee wie is daar?? en de beheerder stopt en geeft mij een compliment over de Clan...euh dank jewel...hij kijkt vol bewondering naar de Clan en groet nog een keer en zegt veel plezier met de honden en het water.....Ja bedankt , gaat zeker lukken zeg ik stom verbaasd.

 

Nu dat laten wij ons niet 2 keer zeggen en dus genieten wij verder van deze heerlijke plek!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan is het tijd om naar huis te gaan...we lopen nog een stuk door het mooie bos en zien aan Cassy dat het genoeg is geweest....een heerlijke zaterdag ochtend hebben we weer gehad..thuisgekomen lekker verder kluiven op de heerlijke runderbotten en dus kan deze dag niet meer kapot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder