Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

 

Zondag 25 september

Terugkomdag van nakomelingen van Acun Djarré en Cuando, en 5 jarig bestaan van of Dracc's Clan.

Eindelijk is het dan zover, na een lange voorbereiding, en vreugde om weer eens een feestje te bouwen was het dan eindelijk Dracc's Clan Day....dit  mede ter gelegenheid van het ruim 5 jarig bestaan van de Dracc's Clan. Wij gaan even terug in de tijd.....2006 september, wij zijn op vakantie in Denemarken....en Djarré is loops....zij gaat gedekt worden door Spike vom Parchimer land, die in de kennel von Altdeutschen Eck woont. Nadat de lange weg is doorlopen is het dan eindelijk zover...september 2006, dit heeft geresulteerd in de 8 prachtige A-clanners, die op 17 November 2006 het levenslicht zagen. Daarna heeft Djarré in maart 2008 de 10 prachtige B-clanners op deze wereld gezet met behulp van Ingo von Feuringen. Daar zag ook onze Acun het levenslicht en zo begon voor haar het leven als DRACC's Clanner. Cuando zag het levenslicht ook weer in September 2006, en vandaar dat wij September 2011 als 5 jarig bestaan zien voor onze kennel of Dracc's Clan.

De zaterdag hebben wij met behulp van onze lieve vrienden het parcours uitgezet op de hondenschool Markelo die hun terrein ter beschikking hadden gesteld voor deze dag.
 

   
     

 

en de zondag volgde al snel en de wekker ging om 07.00uur af...Clan in rep en roer want die hadden heerlijk de hele nacht kunnen bankhangen en tja dan horen ze de wekker....afijn snel onder de douche gesprongen en de Clan hun lange ochtendwandeling gegeven. Je ziet aan ze dan ze voelen dat er iets staat te gebeuren....Helemaal als ze dan ook nog mee mogen in de auto.....het feest kon wat ons betreft beginnen.

Rond kwart over 9 arriveren wij dan eindelijk ook bij de Hondenschool en treffen wij de laatste voorbereidingen......en dan druppelen de baasjes en Honden binnen, we zien de nakomelingen van Djarré en Acun en natuurlijk van Cuando met Angel, Valley, Aiki, Takoda en Faiza, waar onze Cuando hele spannende momenten mee heeft gemaakt :-) Maar ook de nakomelingen van Baroc waren op dit feest uitgenodigd, zo ook de baasjes en honden die ons erg na aan het hart liggen. Helaas konden Maj en Ton van Angel en Aiki of Wassenaer niet aanwezig zijn op ons feestje, maar gelukkig waren zij heel goed vertegenwoordigt door vele van de nakomelingen.

En dan is het vanaf zo'n uur of 10 gewoon genieten, een prachtige blauwe onbewolkte hemel is ons gegund, en de zon zorgt er mede voor dat wij met zijn allen een overgetelijke dag gaan krijgen

Wij kunnen nog heel veel woorden hier neerzetten maar de foto's zeggen veel meer dan dat... 

   

Onderonsje met Shadow en Havar Ontvangst van Judith-Jolanda en Claudia

 Ja Daar zitten ze wel ! Dianne denkt eerst een slok koffie om wakker te worden ,

en York denkt kom maar op ik ben er klaar voor !

York en Dianne

 Hieronder zijn bijna alle deelnemende baasjes met hun kanjer te zien 

 

 

   

De Sam's Dijkhuijs bende Combinatie Valley x Cuando

 

De Doubel Trouble's van Baroc x Jardan

 

 

 

 

   

De Grote Groep Angels van Angel en Aiki x Cuando

 

De D-Clan van Acun x Xandor

 

 

 

 

   

De Hilverbende van Faiza x Cuando

 

De Heartlander uit de combi Takoda x Cuando

 

 

 

En dan de B-Clanners van de Combi Djarré x Ingo

 

Wij zijn begonnen met een parcous te lopen waarbij 1 hond door zijn baasje in een daarvoor bestemd vlak moest wachten. Dan moesten de baasjes elkaar helpen een zo snel mogelijke tijd te lopen over het parcours. Beginnen met een ei op elkaars lepel over te dragen en dan 10 meter volgen met de hond met de lepel in de mond en het ei erop. Aan het einde moest de hond af gaan zonder dat het ei van de lepel zou vallen. Dan snel verder door de slalom welke weer gevolgd werd door de tunnel. Dan snel naar de kruiwagen, baasje erin en voortgeduwd worden door het andere baasje waarbij de hond volgt.....hillarische momenten volgden...dan snel over de sprongetjes en op naar het rare blauwe kleed waar baas met hond onder door moest....en daar lagen heerlijke koekjes en overheerlijke rookworsten te wachten......maar meenemen mocht niet......en dat was moeilijker dan verwacht hahaha....Daarna mocht het andere baasje met de hond het gaan proberen.

De 26 combinaties hebben dit allemaal super leuk doorlopen en hieronder de 3 beste honden met hun baasjes van deze geweldige leuke dag:

3e plaats Kieran of Dracc's Clan met baasje Greet

2e plaats Boogie of Doubel Troubles met baasje Armanda

1e plaats Elvis von der Blitze Dune van baasje Rene en Win

 

 

   

   

Kieran met Greet 3e plaats

 

Boogie met Armanda

 

Elvis met Win maar eigenlijk hoort hier Rene te staan...sorry hahaha

 

En dan willen wij heel graag iedereen bedanken voor hun komst-enthousiasme-lol en inzet voor deze dag. Wij hebben een geweldige dag mogen meemaken met jullie allemaal. Speciale dank gaat uit naar de Hondenschool Markelo en Janny en Gerrit voor het beschikbaar stellen van hun geweldige terrein, en hun gastvrijheid en toilet wandelingen....

Henk en Dianne voor hun niet aflatende en altijd weer bereidwillige enthousiasme om ons te willen helpen met alle voorbereidingen!!!

York en Wendy die altijd weer een zonnetje brengen en ons iedere keer weer verrassen!! Super!!

Win en René voor alle voorbereidingen en overheerlijke kruidenboter!!

Erna en Wim die er altijd weer voor ons zijn

De mannen van de BBQ Gerben en Robin, jullie waren fantastisch!!!! Super bedankt!! en natuurlijk Diny en Gerard van de Zwemkolk!

Maar ook een heel speciaal woord van dank voor Albert, die heel veel heeft moeten doen, daar het met Rene even niet zo ging zoals hij heel graag had gewild......You are a great friend! Thanks!!( hier Albert even , zonder René was het natuurlijk niet gelukt !!! Ook al gaat het even niet zo als hij zou willen , maar een afspraak staat al jaren en dat is we doen het samen !!! dus René bedankt maatje , jij ben een kanjer !!! ) en natuurlijk aan Djarré die ons zoveel heeft gegeven, haar liefde, haar puppen, haar gewoon Djarré zijn.....Cassy onze prinses die ons ook vandaag weer heeft verbaasd......wat een snelheid meisje! en wat een lol....onze Cuando..een super gave man, die vele mensen een heel fijne hond heeft mogen geven, en dan Acun die met zoveel enthousiasme iedere dag weer in het leven staat, altijd maar weer klaar staat met haar ballen en ieder uur van de dag klaar is om weer iets te doen, zonder jullie was er geen of DRACC's Clan geweest !

 

 klik  hier voor meer foto's deel 1

klik hier voor deel 2

klik hier voor het verslag van Rob en Ria

Klik hier voor de foto's van Oscar en Yvonne

 klik hier voor de foto's van lex

 

 

TerugVerder