Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan
 

Herfst 2012 in Geesteren

Het is zondagmorgen als de wekker gaat, de Clan horen wij beneden al wakker heen en weer lopen! Doe die wekker eens uit en kom naar beneden kun je bijna opmaken uit het gedrentel van de Clan. Wij staan op en gaan naar beneden, doen de voordeur open en de Clan stormt naar buiten de tuin in! In de voor hun bekende hoek mogen ze een plas doen en de rest volgt later bij het uit laten! Echter de zon schijnt zo mooi en de tuin ziet er zo mooi uit met de herstkleuren dat wij besluiten om het fototoestel maar weer eens onder het stof weg te halen! Wow wat heerlijk om de honden zo tevreden en blij te zien in hun eigen tuin! Heerlijk de ruimte, en wij genieten op deze mooie herfst zondag ochtend van onze Clanners!

 

Cassy geniet enorm want jahoor in de tuin en omgeving leven heerlijke muisjes.......het lukt haar steeds minder vaak maar zo heeel af en toe zien wij alleen nog een puntje van een staartje......aaaaaaahhh Cassy niet doen....maar ze kijkt ons dan aan van huh....waarom niet?? ze zijn lekker hoor!!

Gelukkig zijn de andere Clanners minder kanabalistisch ingesteld...alhoewel ze een lap pens of heerlijk runderbot of bakkie kippenekken niet uit de weg gaan..... Cuando vind het heerlijk in de tuin en geniet van het uitzicht op zijn drie dames! die druk met elkaar aan het spelen zijn!

 

 

Ze mag dan aardig op leeftijd raken, maar ze doet nog steeds mee met de rest van haar Clan! Onze oude Cassy....wat een kanjer!

 

Iedere keer weer kan ze je doen verbazen over haar schoonheid...onze Djarré......die lijkt hier in Geesteren aan haar tweede jeugd te zijn begonnen......heerlijk rennen en de anderen uitdagen om maar vooral achter haar aan te komen rennen! Ze geniet van de ruimte en wil het liefst alleen nog maar buiten zijn! Ze is ook steeds aanhankelijker aan het worden, 's avonds heerlijk tegen je aan kruipen en dan je hand in haar bek nemen en de poot op je arm drukken zo van je gaat niet weg!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder