Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

Kerst & Sneeuw 2010 deel II

We beginnen de kerst goed, de Clan is weliswaar vroeg wakker, maar wij gaan eerst even plas doen bij ons naast en drinken zelf eerst even een bakkie, dan kleden wij ons aan enjahoor ze weten het....het huis is te klein zullen wij maar zeggen.....We GAAN!!!

 

Begin van de wandeling...de Schipbeek ligt helemaal ineens in de mist!

en drie kwartier later.....ziet het zelfde plaatje er zo uit!! Genieten dus!

Het is redelijk weer maar als we in de auto zitten trek de lucht ineens dicht en wordt het zicht slechts 100meter...oeps dat is geen weer voor foto's..... We komen bij de schipbeek aan en maken één foto....dit wordt niets, dus fototoestel onder de jas gestopt...jammer maar helaas. We gaan op stap en net zo snel als dat de mist kwam, trekt hij ook weer op...en jahoor een stralend blauwe lucht lacht ons toe...WOW heerlijk.

 

Kom nu maar watjes!!!! dit kunnen jullie ook hoor!!!

 

Oooh doe je dat zo...ze staan erbij en kijken echt als een stelletje dozen.....

 

Ik worstel maar kom boven! Het motto van Cassy voor vandaag!

De Clanners zijn helemaal door het dolle heen, en met name Cassy...jawel onze ouwe dame neemt het voortouw en duikt de diepe sneeuw in, haar koppie verdwijnt helemaal onder de sneeuw op zoek naar....ach jullie weten het inmiddels wel. Acun Cuando en Djarré blijven mooi op de hoge dijk van de Schipbeek lopen maar Cassy niet, die hoort en ruikt van alles en duikt zo naar beneden door de sneeuwduinen heen en heeft de grootste lol. De rest kijkt een beetje twijfelend....mag dat? Nou eigenlijk niet, want als er toch een konijn weg zou schieten en het ijs op zou rennen van de Schipbeek dan zouden wij daar niet blij mee zijn. Maar als ze Cassy zien gaan dan is het even later toch feest voor allemaal.

 

JOHO denk Acun zo kan het ook!!!

 

Shit die sneeuw ligt hier wel heel hoog opgeblazen.....

 

Wij blijven er wel allert op dat ze het niet al te dol maken, maar genieten enorm van het plezier wat ze samen hebben. Acun is ook los en duikt de hoge sneeuwwallen in, Cuando vermaakt zich afwisselend met alle drie de dames. We nemen even rust en dus moet de clan weer positie innemen...hihihihi ze weten het en doen dit weer heel braaf.

 

Dolle pret tussen Cuando en Cassy

 

Zo dat had ik niet verwacht van Cassy........

Als we op de terugweg zijn gaan we nog even sneeuwballen gooien in een mooi besneeuwd weiland...het is en blijft genieten van zulke mooie plaatjes met de kerst!!!

 

Cassy kleurt erg mooi in de zon en sneeuw....wat een genot om te zien

 

Hoor ik daar een muis???? nee Cassy....er komt een "olifant" aangestormt....

 

Acun blijft maar de diepe sneeuw opzoeken...ze vind het helemaal geweldig, hoe dieper ze erin zakt hoe mooier

 

Cuando en zijn grote vriendin Djarré

 

 

Kom op met die sneeuwballen...!!!!

 

Schiet nou op baas!!!

 

 

 

Na het poseren en het weiland plezier lopen wij terug langs de bevroren Schipbeek en genieten van mooie plaatjes die wij kunnen schieten!

 

 

 

Markelose Berg...euh heuvel....

 

Wij hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad..wij hebben enorm genoten.

 

ik heb het reuze naar mijn zin gehad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder