Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

 

 

Eindelijk puppy knuffelen bij Baroc!

Het had wat voeten in de aarde...eerst geen vrij kunnen krijgen op de dag van de geboorte van de prachtige puppen van Baroc en Jardan....dan een dik pak sneeuw in de Meern... dan was het weer glad in Markelo, maar nu was het eindelijk zover!!!

 

4 weekjes oud en wow wat een prachtige puppen hebben Baroc en Jardan!

De voorpret begon vorig jaar aan het begin van de zomer...Olga belde en wilde heel graag een nestje van Baroc..maar welke reu, afijn avond aan avond lekker het internet afgestruind....deze dan?? of deze?? of Cuando?? of...ach wij hebben er heel veel de revue laten passeren...en iedere keer weer kwamen wij uit op Jardan von den Grauen von Monstab....maar zou de fokster (Iris van de kennel Excalibur) ons een dekking gunnen?? wie niet waagt wie niet wint...nee hebben we, ja kunnen we krijgen..dus

 

Hebben wij de stoute schoenen aan getrokken en een mail gestuurd...Iris reageerde heel positief, en dus werd er een date georganiseerd...Markelo zou het middelpunt zijn waar wij elkaar zouden treffen. Het was een zonnige en warme zondag toen Iris in Markelo arriveerde samen met de mooie en lieve Jardan. Even later gevolgd door Olga en haar Peter en natuurlijk....die mooie lieve Baroc.

 

We hebben samen even lekker kennis gemaakt en daarna vertokken wij voor de kennismaking van Baroc en Jardan, dit verliep geheel vlekkeloos en de twee konden het goed vinden...een mooie start van een mooie vriendschap. In oktober was het dan eindelijk zover..de eerste druppels werden gevonden en dus werd Iris ingelicht...

 

Jardan steht bereit hahahaha en zo geschiede het dat Jardan zijn Baroccie mocht veroveren....of beter gezegt mocht dekken. 4 spannende weken volgden...en daar was het verlossende woord! YESSS er zijn diverse vruchtjes te zien......allemaal waren wij enorm blij! en hebben wij allemaal enorm uitgekeken naar de datum van geboorte

 

7 puppen heeft Baroc op de wereld mogen zetten....en wat voor puppen!

 

Zowel Albert als Rene hebben de eerste minuten niet veel gezegt..behalve dan van oooh wat zijn ze mooi, en wat stevig en wat een mooie koppies! Uiteraard sliep het zevental in eerste instantie heel diep..en lagen heerlijk te dromen maar gaandeweg de middag kwamen ze uit hun middagdutje en werd er naar hartelust ontdekt en gespeeld.

 

Samen met Olga Peter Renske en Yasmin, hebben wij een heerlijk middag mogen beleven in het thuis van Baroc en haar zeven prachtige puppen.

 

Olga en Peter bedankt voor een heerlijke middag! Baroc...you are so special!

 

en Jardan jij doet er niet vooronder! Iris vielen vielen dank!

 

Ohne Euch war es nicht geklapt!! Danke für alle schöne Momenten die wir jetzt schön mit Euch erlebt haben!....das nächste Abenteur steht schon bereit!!! Wir freuen uns wahnsinnig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder