Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Op bezoek bij Easy en kornuiten!

Espel is the place to be.....jawel wij gaan op bezoek bij Easy Eye-Sun of DRACC's Clan.

Het is zondagochtend en we genieten van een "lazy morning" De Clan ligt heerlijk te genieten van een lekker vers bot in de tuin, en wij genieten van een lekker rustige luie zondagmorgen. Heel vroeg al een lekkere wandeling gemaakt en nu lekker een bakkie en de route bepalen hoe we moeten rijden. Dan rond 12.00uur gaan wij weer op stap met de Clan voor een goede wandeling in het bos. Dan is het 13.00uur en wij vertrekken naar de Noord-Oost Polder.

Op de snelweg bij Bathmen komen wij echter al in de file.......gebeurd anders nooit hahahaha een auto met Caravan staat dwars over de weg..gelukkig hebben de inzittenden niet ernstig letsel. Wij kunnen weer door rijden en zijn met een klein uurtje dan eindelijk in Espel...alwaar wij heeel hartelijk worden ontvangen! Easy woont op een heerlijke ruime boerderij en komt ons al schuddekontent tegemoet, ze joelt het uit en het lijkt erop dat ze ons herkent...geweldig en wat is ze alweer veranderd.....pff wat gaat de tijd snel! Ze wordt alsmaar donkerder en eindelijk zien wij haar dan in haar eigen woonomgeving bij haar nieuwe baasjes! Wij genieten.....en Easy en Kornuiten zoals wij Marlies en Corné en Kids noemen ook! heerlijk zo'n begin van een fantastische middag!

 

Het is bollentijd rondom de boerderij van Marlies en Corné en dus genieten wij van alle prachtige kleuren! Easy tovert overal haar ballen vandaan maar die éne favoriete bal kan ze maar niet vinden..ff wachten mannen ik kom zo wil ze ons duidelijk maken en jahoor met de kop in haar eigen speelgoed ton en daar is ie dan eindelijk haar favoriete bal!

 

Overal waar wij kijken zien wij prachtige bloemen en dus maakt Albert de ene foto na de andere, we drinken een bakkie en krijgen heerlijke zelfgemaakte taart...een specialiteit van Marlies en die zijn lekker!!!! wow! Dan krijgen wij een rondleiding over de boerderij en zijn onder de indruk van het vele werk wat Corné en Marlies moeten verzetten. Natuurlijk krijgen wij ook weer overheerlijke Rode kool mee en lekkere uien! Dank daarvoor lieve mensen!

 

Het wordt tijd om kennis te maken met alle vrienden van Easy en dat zijn er behoorlijk wat!

 

 

We maken een wandeling over het eigen terrein van Easy en Kornuiten...ach het zijn maar 21 hectares...heerlijk zo buitenaf en dan gewoon lekker kunnen wandelen over je eigen terrein! Easy vind het geweldig dat wij mee gaan! en sleurt Marlies mee de rogge in....oeps Corné kijkt niet blij hahahaha en even later scheuren Denise en haar boyfriend ons snel voorbij in hun prachtige Suzuki Swift....nouja wat er nog van over is hihihi maar hij kan hard dat is waar!!!

We komen bij de bollevelden en genieten intens van de kleurenpracht en hebben ontzettend veel plezier

 

Thuis gekomen genieten wij verder met Easy en de enorme gastvrijheid...het is een geweldige zondagmiddag geworden in het mooie Espel in de Noord-Oostpolder!

 

 

Maar aan alle goeds komt toch een keer een moment dat wij weer naar huis moeten om ook de Clan weer te verzorgen en te vertroetelen! What would we be without them?!!

en dus na een overheerlijke spagetti maaltijd en een heerlijk toetje pakken wij toch echt de boel in en vertrekken wij weer richting Markelo....een snelle trip want binnen een uur waren wij weer thuis en werden van top tot teen afgesnuffeld....en Acun...ach gossie....ze joelde het uit....

Lieve Marlies en Corné en Rachelle Daan en Denise....heel erg bedankt voor een onvergetelijke gezellig middag, net zoals wij ook al bij Phelan hebben mogen mee maken! Dank jullie wel voor het goede zorgen voor Easy! Op naar het volgende bezoek!!!! Stay tune for more!

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder