Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Op bezoek bij Excalibur

Het is donderdag ochtend als Iris en René elkaar spreken via de telefoon....kommst Du noch vorbei??

Ja wäre schön.....und wann? na Heute?? Ja toll!! en zo geschiedde....rond 13.00uur reed Rene weg en rond 14.00uur arriveerde hij in Gescher. En wie staan hem daar op te wachten....Flame en Spike komen heel enthousiast naar de poort.

Spike joelt het uit en Flame maakt vreugde dansjes....kortom een mooier welkom is er niet! Iris komt inmiddels ook aangerent en zo begint een waanzinnige leuke middag met Iris Spike, de vader van de pups, Flame, De mooie mannekes, Jardan, Denver, en Toastbrood, maar ook Rio de moeder van deze mooie pups..en even later komt er nog een vriendin van Iris met dezelfde naam...was wel makkelijk hahahaha en ook haar honden waren erbij Sky en Nick..kortom een gezellig en bovenal zeer zonnig samenzijn!

De puppen van Rion en Spike zijn geweldig! Wow wat koppen zitten erop en wat zijn ze relaxed...alles is leuk, en alles wordt ook heel relaxed ontdekt, vooral de prachtige vijver van Bernd was erg in trek....hahahaha

Rio doet het weer geweldig en ook Spike gdraagt zich perfect! Voor Rene was het erg fijn hem weer even te mogen knuffelen! en dat laat hij zich graag aan doen! niets liever dan dat! Heerlijk zeiknat tegen je aan gaan hangen vind hij geweldig! hahaha maar Rio haalt niets liever dan een aai en een knuffel, en natuurlijk spelen...want dat doen deze kanjers ook erg graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder