Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

Op bezoek bij Phelan en Luca....en natuurlijk Peet en JW

Zondagmorgen, de wekker gaat rond 08.00uur, we stappen onder de douche en gaan daarna een heerlijke wandeling met de clan maken door de bossen van Goor. Thuis gekomen lekker rustig een bakkie en ontbijtje gemaakt, tuin netjes gemaaid en daarna nogmaals de Clan meegenomen naar het bos, ze genieten van het heerlijke weer en wij weten dat ze staan te springen om te gaan zwemmen.....maar helaas Acun is loops geworden dus zal zeker zij nog even moeten wachten.

Thuis gekomen nog even een lekker bot gegeven zodat ze nog even lekker kunnen knagen in de tuin. Cuando wil het liefst van alle dames het bot stelen...maar Djarré is veel slimmer en loopt zodra Cuando van zijn bot wegloopt naar zijn bot met haar eigen bot in haar bek en gaat boven op die van Cuando liggen...alsof ze wil zeggen ha die is nu ook van mij hihihi

Cassy ligt er heerlijk relaxed bij na een wat slechtere dag van zaterdag! Ze geniet van haar bot en de doorkomende zon. Dan wordt het toch echt tijd om te gaan.....naar de bolle van Zwolle zoals ze gekscherend wordt genoemd. Maar bijna iedereen weer inmiddels wel dat ze heel mooi Phelan heet en dus gaan wij op stap!

 

Bij aankomst in Zwolle worden wij heel hartelijk begroet door Petra en Jan-Willem en hun Luca, daarna komt de "kleine Wolf" Phelan ons enthousiast tegemoet. Wij genieten van het weerzien en zijn helemaal happy als wij zien hoe mooi ze aan het worden is en hoe leuk ze met Luca omgaat, en hoe fantastisch Luca met Phelan omgaat!!!! TOP om ze zo te zien!

 

 

 

Het kusjes geven wat de E-Clan heeeeeel veel deed is ze nog niet verleerd, en dus laten wij ons aflebberen, we kletsen ondertussen veelvuldig bij met Peet en JW, en genieten enorm van de streken van de honden! Luca wil spelen met de bal en dus is René de pieneut.....en dat  vind hij erg hahahaha. Dan wordt het tijd voor een leuk uitstapje voor de honden en wij gaan naar het park dichtbij het huis van Phelan en Luca.

 

Onderweg heeft Phelan zoiets van pffff ff wachten hoor ik moet plassen......ach laat maar lopen Phe, heeft niemand last van, maar als we op het plein komen waar iedereen druk bezig is voor Koninginne dag moet ze midden op het plein met spelende kinderen ineens ook een poeppie doen...ooh ooh wie heeft er een zakje op zak.....euh...niemand en dus is de bananenschil die Petra aan het eten was de schep om het poeppie op te ruimen...gelukt!!! en we willen verder lopen...ooh ooh nog een poeppie......shit wat nu??? hahaha....we graaien in een rpullenbak en vinden een papieren zakje en dus ruimen wij ook dit poeppie op...we krijgen complimenten van allerlei mensen die daar aan het werk zijn!  we lopen dan echt verder en komen bij het park....en dus een klein feestje voor Luca en Phelan!

 

Het weer zit mee want als we in het park komen komt ook de zon mooi tevoorschijn en het licht is dus optimaal! hele mooie foto's kunnen wij maken van de prachtige Phelan en Luca...helaas zijn het er teveel geworden om ze hier allemaal op de site te zetten maar wij hopen dat wij de leukste hebben geselecteerd. Phelan blijkt een hele lieve sociale dame te zijn geworden en dat komt mede door de rust en het sociale karakter van haar maatje Luca, ook hier in het park is het weer genieten, samen met Petra en Jan-Willem!

 

Het is druk in het park met andere wandelaars en honden, een Mechelaar komt even kijken wat voor klein brutaaltje daar nu toch op "zijn" heuveltje aan het spelen is, hij wordt door Phelan toch even op zijn nummer gezet hahahahaha en is even verbaasd en wil dan spelen...het spel is echter wat ruw, en dus leiden wij Phelan af en jahoor dat is geen probleem! Als de Mechelaar echter weer voorbij komt stormen is Phelan het zat en bijt even van zich af...geholpen uiteraard door Luca, en dan is het duidelijk...hij druipt af...dan is daar ineens een Labrador, zeiknat van het zwemmen, en dus worden ook wij lekker nat! Maar ooh wat spelen ze leuk samen!

 

 

Dan wordt het tijd...dat wij weer richting huis gaan lopen, en we proberen de honden weer lekker bij ons te roepen! Echter Phelan ontdekt een andere ODH...en dat laat ze zien dat ze toch echt ook wel bananen in haar oren kan hebben en dus lekker op stap gaat naar de andere ODH.....Albert en Rene genieten hiervan hahahaha en ze doet het ook met deze hond weer geweldig goed! Ook de andere honden en hondjes op het veld worden afgesnuffeld en vrolijk begroet! We zijn trots op deze mooie dame!! en haar maatje Luca en haar baasjes!!!! Wat een genot om haar zo te zien!!!! helemaal gaaf!

 

Nog 1 foto wilden wij graag maken en jahoor hij lukt ook nog!!!!! wij hoeven verder niets meer te zeggen denken wij!

Petra en Jan-Willem, dank voor jullie gastvrijheid en de hele fijne middag die wij met jullie en de honden mochten meemaken! Tot snel!!!! Liefs van ons allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder