Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Wandeling Bussloo 01-03-2009

 

Zondagmorgen...het is droog en we worden langzaam aan wakker door het gelik van Acun...Kom op slaapkoppen, het is tijd voor het zondagochtend ritueel.....OKE we komen eraan, en dus staan we op en laten de honden een plas doen, ze genieten samen van lekker spelen in de tuin.....en Djarré heeft een "oude"hobby nieuw leven in geblazen....kuilen graven, en geen kleintjes, neeeee de modder ligt 4 meter op de nieuwe stoep...oooh ooh madam heeft het weer de kolder in haar kop gekregen. Rond 10 uur gaan we dan eindelijk samen op stap, een lekker wandeling door de weilanden staat op het program, en dus joelt de Clan het uit als we richting Stokkum rijden. We houden het wat kort om zo Acun een beetje te sparen...voor haar en Djarre staat er nog een wandeling te wachten, en wel op Bussloo. Cassy en Cuando worden rond 12 uur nog eens getrakteerd op een lekker wandeling en zo kunnen wij met een gerust hart op naar Bussloo. Djarré en Acun beginnen bij het bordje Twello/Bussloo al te joelen....YESSS we gaan weer!!! WOW wat een feest.

 

 


Rond 13.00uur rijden we het parkeerterrein van Bussloo op aan de Kneuterstraat en dan zijn ze niet meer te houden, een heel parkeerterrein vol ODH's staat er reeds te wachten en we zijn net op tijd om de volwassen honden weg te zien gaan, snel de organiserende partijen begroeten, want Karin en Marjan staan netjes iedereen op te wachten, vele bekenden zien wij reeds in onze ooghoeken en dus iedereen even begroeten, dan snel naar Jan gelopen en verteld hoe hij het beste kan gaan lopen, want wij gaan met Acun nog niet mee met de volwassen groep....sorry Roelie en Jolanda en Maryan en Anouk, er komen vast wel meer momenten, maar ook sorry voor Sasha en Geoff met de prachtige broer van Djarré....DIESEL, we zien jullie zo meteen wel bij de koffie. En dus lopen wij weer terug en lopen met de jonge honden mee, en dat was een waar feestje voor Acun en Djarré, éénmaal op pad wordt er vrolijk en levenslustig heen en weer gerent en gespeeld, en dus hebben de beide dames veel plezier.

 

 


 


Na een half uurtje hebben we met zijn allen lekker staan kijken naar de honden die naar hartelust door het water en over het strand heen en weer rennen en spelen, dan geeft Marjan het sein dat we terug gaan naar koffie thee en warme chocomelk bij de kiosk.

 


 


Daar wacht een waar ODH feest, tjonge jonge wat een hoeveelheid ODH's bij elkaar. We zien veel oude bekenden en ontmoeten veel nieuwe mensen, erg gezellig gekletst en de honden onderling ook. Djarré was weer opperbest in het speuren naar mensen met werpstokken...en tennisballen.....je ziet de mensen kijken van heee van wie is die hond??? euh die is van ons, je neemt haar mee maar in no-time staat ze weer vooraan om de ballen uit het water te halen....euh die is niet van ons hoor....geintje! Kortom Djarré heeft een mega wandeling gehad.

 


Dan wordt het tijd om afscheid te gaan nemen en vertrekken wij weer met de auto richting Markelo, waar Cassy en Cuando inmiddels klaar zijn voor hun volgende wandeling die ons leid naar de Hulpe, daar hebben wij heerlijk met hun gespeeld en Cassy kon haar hart ophalen met muisjes vangen en Cuando heeft zijn onvrede dat hij niet mee mocht kunnen botvieren op een enorme boomstam die inmiddels een maatje kleiner is. We willen iedereen hierbij bedanken voor een hele fijne middag en hopen iedereen weer eens te treffen. Karin en Marjan, het was erg leuk! Bedankt voor een heerlijke middag!

 

 

TerugVerder